Počet záznamů: 1
Potravinářská biochemie I
SYS 0638992 LBL 00000nam-a22^^^^^3a-4500 003 CZ-KlSVK 005 20231002191929.6 007 ta 008 081001s2008----xr-a^^^e-p^^^-000-0-cze-d 015 $a cnb001700727 $z cnb001830669 020 $a 978-80-7318-495-7 (brož.) : $c 192.00 Kč 035 $a (OCoLC)124089491 040 $a KLG001 $b cze 072 -7
$a 664 $x Potravinářský průmysl $2 Konspekt $9 19 072 -7
$a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $2 Konspekt $9 22 080 $a 663/664:577.1 $2 MRF 080 $a (075.8) $2 MRF 100 1-
$7 kl_us_auth*0226874 $a Hoza, Ignác, $d 1941- $4 aut 245 10
$a Potravinářská biochemie I. : $b pro studenty kombinované formy studia / $c Ignác Hoza, Daniela Kramářová, Pavel Budinský 246 30
$a Potravinářská biochemie I. - pro studenty kombinované formy studia 250 $a Vyd. 1. / $b dotisk 260 $a Zlín : $b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, $c 2008 300 $a 159 s. : $b il. ; $c 30 cm 500 $a Popsáno podle dotisku 500 $a 50 výt. 500 $a Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická 504 $a Obsahuje bibliografii 650 07
$7 kl_us_auth*0227005 $a potravinářská biochemie $2 czenas 655 -7
$7 kl_us_auth*u0003022 $a učebnice vysokých škol $2 czenas 700 1-
$7 kl_us_auth*0226875 $a Sumczynski, Daniela, $d 1976- $4 aut 700 1-
$7 kl_us_auth*0240223 $a Budinský, Pavel, $d 1959- $4 aut 710 2-
$7 kl_us_auth*0208524 $a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. $b Technologická fakulta 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:7fe38970-3792-11e6-ab2f-005056827e52 $3 DNNTX $x DNNTT $y Digitalizovaný dokument $w sdnnt.nkp.cz:0697123355804a54a8113a278c4d3276 910 $a KLG001
Počet záznamů: 1