Počet záznamů: 1  

Potravinářská biochemie I

  1. Hoza, Ignác, 1941-

    Potravinářská biochemie I. : pro studenty kombinované formy studia / Ignác Hoza, Daniela Kramářová, Pavel Budinský. -- Vyd. 1. / dotisk. -- Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2008. -- 159 s. : il. ; 30 cm. -- Popsáno podle dotisku. -- 50 výt.. -- Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. -- Obsahuje bibliografii. -- ISBN : 978-80-7318-495-7 (brož.) : 192.00 Kč.
    I. Sumczynski, Daniela, 1976- II. Budinský, Pavel, 1959- III. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta


    potravinářská biochemie * učebnice vysokých škol
    663/664:577.1 * (075.8)
    664 - Potravinářský průmysl


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.