Počet záznamů: 1  

Udírny a uzení ryb

  1. SYS0780864
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20220208162818.0
    007
      
    ta
    008
      
    110304s2011----xr-a---e-f----001^0^cze-d
    015
      
    $a cnb002165653
    020
      
    $a 978-80-247-3784-3 (brož.) : $c 179.00 Kč
    035
      
    $a (OCoLC)724296832
    040
      
    $a KLG001 $b cze
    041
    1-
    $a cze $h ger
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 637.56 $2 MRF
    080
      
    $a 637.5.034 $2 MRF
    080
      
    $a 664.8.035.3 $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*0220771 $a Binder, Egon M., $d 1947- $4 aut
    245
    10
    $a Udírny a uzení ryb : $b 54 barevných fotografií, 12 kreseb / $c Egon Binder ; [přeložila Jitka Koubková]
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Grada, $c 2011
    300
      
    $a 99 s. : $b barev. il. ; $c 24 cm
    500
      
    $a Přeloženo z němčiny
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii a rejstřík
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0206630 $a udírny $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0247960 $a uzení $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0004669 $a rybí maso $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*u0002832 $a příručky $2 czenas
    765
    0-
    $t Fische selbst räuchern $9 Česky
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.