Počet záznamů: 1
Technologie přípravy pokrmů 6
Autor Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Autor) Název Technologie přípravy pokrmů 6. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy / Hana Sedláčková Vydání 1. vyd. Nakl.údaje Praha : Fortuna, 2012 Fyz.popis 123 s., [16] s. obr. příl. : barev. il. ; 30 cm ISBN 978-80-7373-114-4 (brož.) : 159.00 Kč Poznámky Obsahuje bibliografii Předmět.hesla kuchařství * jídla Forma, žánr učebnice středních škol Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 641.55 * 641/642 * (075.3) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 176902/VI Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1