Počet záznamů: 1
Uplatněná certifikovaná metodika
SYS 0911267 LBL 01699nam^a2200421^a^4500 003 CZ-KlSVK 005 20150209094831.0 006 m----e---d-------- 007 co-cg----uuuuu 008 130321s2012^^^^xr^----e---d--------cze^d 020 $a 978-80-7080-827-6 $q (CD-ROM) : $c 250.00 Kč 040 $a BOA001 $b cze $d KLG001 072 -7
$a 633 $x Rostlinná výroba $2 Konspekt $9 24 080 $a 633.75 $2 MRF 080 $a 615.918:582.28 $2 MRF 080 $a 664:631.57 $2 MRF 080 $a 543.6:663/664 $2 MRF 080 $a 579.67 $2 MRF 080 $a (072) $2 MRF 080 $a (0.034.44) $2 MRF 245 00
$a Uplatněná certifikovaná metodika $h [elektronický zdroj] : $b stanovení mykotoxinů v semeni máku / $c Jana Hajšlová ... [et al.] 246 30
$a Stanovení mykotoxinů v semeni máku 260 $a Praha : $b Vysoká škola chemicko-technologická, $c 2012 300 $a 1 CD-ROM 500 $a Název z titulní obrazovky 500 $a Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav analýzy potravin a výživy 538 $a Požadavky na systém: Adobe Acrobat Reader 650 07
$7 kl_us_auth*0212186 $a mák setý $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*0206258 $a mykotoxiny $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*0204737 $a potraviny rostlinného původu $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*0205222 $a analýza potravin $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*h0004742 $a potravinářská mikrobiologie $2 czenas 655 -7
$7 kl_us_auth*0261761 $a metodické příručky $2 czenas 655 -7
$7 kl_us_auth*u0003670 $a CD-ROM $2 czenas 700 1-
$7 kl_us_auth*p0008497 $a Hajšlová, Jana, $d 1952- $4 aut 710 2-
$7 kl_us_auth*k0006598 $a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. $b Ústav chemie a analýzy potravin 910 $a KLG001
Počet záznamů: 1