Počet záznamů: 1
Metoda pro stanovení profilu triacylglycerolů sladkovodních a mořských ryb
SYS 0951274 LBL 02098nam^a2200553^a^4500 003 CZ-KlSVK 005 20150129100043.8 006 m----eq--d-------- 007 co-cg----uuuuu 008 140425s2013^^^^xr^a^^^fs^^^^^000^0^cze^^ 015 $a cnb002587079 020 $a 978-80-7080-868-9 $q (CD-ROM): $c 250.00 Kč 040 $a ABA001 $b cze $d KLG001 072 -7
$a 543 $x Analytická chemie $2 Konspekt $9 10 080 $a 639.21 $2 MRF 080 $a 639.22 $2 MRF 080 $a 637.56 $2 MRF 080 $a 663/664-021.465 $2 MRF 080 $a 543.645 $2 MRF 080 $a (083.744) $2 MRF 080 $a (0.034.44) $2 MRF 245 00
$a Metoda pro stanovení profilu triacylglycerolů sladkovodních a mořských ryb $h [elektronický zdroj] : $b certifikovaná metodika / $c Jana Hajšlová ... [et al.] 246 3-
$a Certifikovaná metodika 260 $a Praha : $b Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, $c 2013 300 $a 1 CD-ROM : $b barev. ; $c 12 cm 500 $a Název z titulní obrazovky 500 $a Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav analýzy potravin a výživy 538 $a Požadavky na systém: Adobe Acrobat Reader 650 07
$7 kl_us_auth*h0001313 $a sladkovodní ryby $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*h0003487 $a mořské ryby $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*h0004669 $a rybí maso $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*0203361 $a kvalita potravin $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*0228746 $a biochemická analýza $2 czenas 653 0-
$a triacylglyceroly 655 -7
$7 kl_us_auth*0333573 $a certifikované metodiky $2 czenas 655 -7
$7 kl_us_auth*u0003670 $a CD-ROM $2 czenas 700 1-
$7 kl_us_auth*p0008497 $a Hajšlová, Jana, $d 1952- $4 aut 710 2-
$7 kl_us_auth*k0006598 $a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. $b Ústav chemie a analýzy potravin 910 $a KLG001
Počet záznamů: 1