Počet záznamů: 1
Síla přírodní fermentace
Autor Katz, Sandor Ellix, 1962- (Autor) Název Síla přírodní fermentace : jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur / Sandor Ellix Katz ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Ouhrabková] Nakl.údaje Praha : Grada, 2015 Fyz.popis 255 s. : il. ; 21 cm ISBN 978-80-247-5214-3 Kč 297.00 Poznámky Obsahuje bibliografii Název originálu Wild fermentation Předmět.hesla jídla * potraviny * mléčné výrobky * pečivo * zelenina * fermentace Forma, žánr kuchařské recepty * příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 * 641/642 * 637.1/.3 * 663.6 * 635.1/.8 * 66.094.941:577.15 * (083.12) * (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 2, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 333030 Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1