Počet záznamů: 1  

Síla přírodní fermentace

  1. Autor Katz, Sandor Ellix, 1962- (Autor)
    NázevSíla přírodní fermentace : jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur / Sandor Ellix Katz ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Ouhrabková]
    Nakl.údajePraha : Grada, 2015
    Fyz.popis255 s. : il. ; 21 cm
    ISBN978-80-247-5214-3 Kč 297.00
    PoznámkyObsahuje bibliografii
    Název origináluWild fermentation
    Předmět.hesla jídla * potraviny * mléčné výrobky * pečivo * zelenina * fermentace
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.55 * 641/642 * 637.1/.3 * 663.6 * 635.1/.8 * 66.094.941:577.15 * (083.12) * (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.2, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 333030Půjčovna literaturymístní sklad
    Síla přírodní fermentace

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.