Počet záznamů: 1
Metody odběru a analýzy potravin pro sledování kontaminace surovin a cereálních výrobků ošetřených insekticidními aerosoly
Název Metody odběru a analýzy potravin pro sledování kontaminace surovin a cereálních výrobků ošetřených insekticidními aerosoly [elektronický zdroj] : certifikovaná metodika / Michal Stupák ... [et al.] Další autor Stupák, Michal (Autor) Další korp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin Nakl.údaje Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 2014 Fyz.popis 1 CD-ROM ISBN 978-80-7080-905-1 : Kč 250.00 Poznámky Název z titulní obrazovky. Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav analýzy potravin a výživy Předmět.hesla analýza potravin * potravinářské suroviny * kontaminace potravin * organická analýza * potravinářská chemie Forma, žánr certifikované metodiky * CD-ROM Konspekt 547 - Organická chemie MDT 641.1/.3 * 614.31 * 663/664:54 * 543-63 * (083.744) * (0.034.44) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 0, prezenčně 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Audiovizuální a elektronické zdroje Signatura Lokace Dislokace Info T 911 Všeobecná studovna depozitář pouze prezenčně
Počet záznamů: 1