Počet záznamů: 1
XLIV. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
SYS 1011993 LBL 00000nmm-a22^^^^^-a-4500 003 CZ-KlSVK 005 20150724093005.3 007 cm-cg----uuuuu 008 150324s2014----xr-----g---d--------cze-d 020 $a 978-80-7080-903-7 $c Kč 290.00 040 $a KLG001 $b cze 072 -7
$a 664 $x Potravinářský průmysl $9 19 $2 Konspekt 080 $a 614.31 $2 MRF 080 $a 641/642 $2 MRF 080 $a 663/664 $2 MRF 080 $a (062.534) $2 MRF 080 $a (0.034.44) $2 MRF 111 2-
$7 kl_us_auth*0348116 $a Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin $n (43 $d 2014 $c Lísek, Žďár nad Sázavou, Česko) 245 10
$a XLIV. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin $h [elektronický zdroj] : $b sborník příspěvků : Skalský Dvůr, 26.-28.5.2014 / $c editoři: Karel Cejpek, Jindřich Špicner 260 $a Praha : $b Vysoká škola chemicko-technologická v Praze : $b Výzkumný ústav potravinářský Praha, $c 2014 300 $a 1 CD-ROM $b barev. ; $c 12 cm 500 $a Název z obálky 500 $a Nad názvem: Vysoká škola cemicko-technologická v Praze 538 $a Požadavky na systém: Adobe Acrobat Reader 546 $a Část. anglický text 650 07
$7 kl_us_auth*h0000953 $a hygiena potravin $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*0205222 $a analýza potravin $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*h0002031 $a potraviny $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*h0009478 $a potravinářská technologie $2 czenas 655 -7
$7 kl_us_auth*u0003025 $a sborníky konferencí $2 czenas 655 -7
$7 kl_us_auth*u0003670 $a CD-ROM $2 czenas 700 1-
$7 kl_us_auth*0262883 $a Cejpek, Karel, $d 1967- 700 1-
$7 kl_us_auth*0213485 $a Špicner, Jindřich, $d 1947- 710 2-
$7 kl_us_auth*0224722 $a Česká společnost chemická. $b Odborná skupina potravinářské a agrikulturní chemie 710 2-
$7 kl_us_auth*0343416 $a Výzkumný ústav potravinářský 710 2-
$7 kl_us_auth*k0006598 $a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. $b Ústav chemie a analýzy potravin 910 $a KLG001
Počet záznamů: 1