Počet záznamů: 1  

Pěstování a užití topinamburu u malopěstitelů a na zahrádkách

  1. SYS1069860
    LBL
      
    01513nam^a2200409^i^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20220208173855.3
    007
      
    ta
    008
      
    160318s2016^^^^xr^a^^^e-f^^^-000-0-cze-d
    015
      
    $a cnb002785085
    020
      
    $a 978-80-86940-70-0 $q (brožováno) : $c Kč 50.00
    035
      
    $a (OCoLC)949216250
    040
      
    $a OLA001 $b cze $d KLG001 $e rda
    072
    -7
    $a 633 $x Rostlinná výroba $2 Konspekt $9 24
    080
      
    $a 633.494 $2 MRF
    080
      
    $a 633 $2 MRF
    080
      
    $a (036) $2 MRF
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*0264882 $a Kasal, Pavel, $d 1971- $4 aut
    245
    10
    $a Pěstování a užití topinamburu u malopěstitelů a na zahrádkách / $c Pavel Kasal, Dagmar Šimková, Andrea Svobodová, Alena Merunková
    250
      
    $a Vydání první
    264
    -1
    $a Havlíčkův Brod : $b Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s.r.o., $c 2016
    300
      
    $a 23 stran : $b barevné ilustrace ; $c 21 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    490
    1-
    $a Praktické informace ; $v číslo 62
    500
      
    $a Název z obálky
    500
      
    $a 2000 výtisků
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0325046 $a topinambur $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0009373 $a pěstování polních rostlin $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*u0003041 $a informační publikace $2 czenas
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0358504 $a Šimková, Dagmar $4 aut
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0358505 $a Svobodová, Andrea $4 aut
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0358506 $a Merunková, Alena $4 aut
    830
    -0
    $7 kl_us_auth*u0004669 $a Praktické informace (Výzkumný ústav bramborářský) $0 s
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.