Počet záznamů: 1
Nakládáme zeleninu
SYS 1090357 LBL 01780nam^a2200505^i^4500 003 CZ-KlSVK 005 20230830025541.0 007 ta 008 160708s2016^^^^xr^a^^^e-f^^^-000-0-cze-d 015 $a cnb002812050 020 $a 978-80-247-5785-8 $q (brožováno) : $c Kč 299.00 035 $a (OCoLC)958228829 040 $a OLA001 $b cze $d KLG001 $e rda 041 1-
$a cze $h ger 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 080 $a 641.4:635.1/.8 $2 MRF 080 $a 641.48 $2 MRF 080 $a 66.098:577.15 $2 MRF 080 $a 664.8.039.7:635.1/.8 $2 MRF 080 $a (035) $2 MRF 080 $a (083.12) $2 MRF 100 1-
$7 kl_us_auth*0263127 $a Lorenz-Ladener, Claudia $4 aut 240 10
$a Milchsauer eingelegt. $l Česky 245 10
$a Nakládáme zeleninu : $b zdravě, rychle, chutně - pomocí mléčného kvašení / $c Claudia Lorenz-Ladener ; přeložila Magdaléna Pomikálková 250 $a První vydání 264 -1
$a Praha : $b Grada Publishing, $c 2016 300 $a 120 stran : $b barevné ilustrace ; $c 24 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 500 $a Přeloženo z němčiny 504 $a Obsahuje bibliografii 520 3-
$a Víte, že nakládání pomocí mléčného kvašení neboli fermentace je geniálním způsobem konzervování zeleniny? I to, že kvašená zelenina dokáže s vaším zdravím dělat divy? Pokud ne, tato kniha nabízí skvělou možnost, abyste s tím něco udělali. $c flexibooks 650 07
$7 kl_us_auth*h0005185 $a konzervování zeleniny $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*0362211 $a nakládání potravin $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*0235710 $a fermentace $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*0352935 $a kvašená zelenina $2 czenas 655 -7
$7 kl_us_auth*u0002832 $a příručky $2 czenas 655 -7
$7 kl_us_auth*u0002511 $a kuchařské recepty $2 czenas 700 1-
$7 kl_us_auth*0230446 $a Pomikálková, Magdaléna $4 trl 910 $a KLG001
Počet záznamů: 1