Počet záznamů: 1  

Chemie potravin

  1. SYS1466497
    LBL
      
    00000nam^a22^^^^^^^^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20230930192908.5
    008
      
    910917s1991^^^^xr^a^^^^^^^^^u0|0^|^cze
    015
      
    $a cnb000061710
    020
      
    $a 80-7080-097-6 $q (brož.) : $c Kčs 7,50
    035
      
    $a (nkpdnnt)ck9103643
    040
      
    $a ABA001 $b cze $d ABA001
    080
      
    $a 663/664
    080
      
    $a 577
    245
    00
    $a Chemie potravin / $c Jiří Davídek ... [et al.]
    250
      
    $a 2. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Vysoká škola chemicko-technologická, $c 1991 $f (Olympia)
    300
      
    $a 142 s. : $b il. ; $c 30 cm
    500
      
    $a 250 výt.
    500
      
    $a Historický přehled
    500
      
    $a DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    521
    8-
    $a Určeno pro posluchače fakulty potravinářské a biochemické technologie
    655
    -7
    $a učebnice vysokých škol $7 kl_us_auth*u0003022 $2 czenas
    700
    1-
    $a Davídek, Jiří, $d 1932-2015 $7 kl_us_auth*p0202557 $4 aut
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:5d536bc0-52a0-11e3-ac69-005056827e51 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument $w sdnnt.nkp.cz:574b44cf8ca024ac13c61aa0d4a87b9f
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.