Počet záznamů: 1  

Italská kuchyně

  1. SYS1523071
    LBL
      
    00000nam^a22^^^^^^i^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20231001215943.6
    008
      
    850926s1984^^^^xr^af^^e^^^^^^000^0^cze
    015
      
    $a cnb000029502
    020
      
    $q (Brožováno)
    035
      
    $a (nkpdnnt)PAG0033402
    040
      
    $a ABA001 $b cze $d ABA001 $d PAG001 $e rda
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 641.568(450) $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $a Pösingerová, Marie $7 kl_us_auth*p0027786 $4 aut
    245
    10
    $a Italská kuchyně / $c Marie Pösingerová ; fotografie Jiří Poláček ; ilustrace Daniela Volfová-André
    250
      
    $a 1. vydání
    264
    -1
    $a V Praze : $b Merkur, $c 1984
    300
      
    $a 194 stran, 8 nečíslovaných stran obrazových příloh : $b ilustrace (některé barevné) ; $c 21 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a 40 000 výtisků
    500
      
    $a DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    650
    07
    $a italská jídla $7 kl_us_auth*h0005462 $2 czenas
    650
    09
    $a Italian cookery $2 eczenas
    653
    0-
    $a italská jídla $a italská kuchyně $a vaření $a kuchařky $a recepty
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 kl_us_auth*u0002511 $2 czenas
    655
    -9
    $a cookbooks $2 eczenas
    700
    1-
    $a Poláček, Jiří, $d 1946-2016 $7 kl_us_auth*p0069314 $4 pht
    700
    1-
    $a Volfová-André, Daniela $7 kl_us_auth*p0036477 $4 ill
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:0cc3f270-0361-11e9-bc37-005056827e51 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument $w sdnnt.nkp.cz:5f9d36f7b162cc2f1d857bdfb045333f
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.