Počet záznamů: 1
Pohostinství a gastronomie 1
Autor Brandes, Frank, 1968- (Autor) Název Pohostinství a gastronomie 1 : učebnice pro SOŠ a SOU : v souladu s RVP SOV. Potraviny / autorky a autoři: Frank Brandes, Heike Harten, Conrad Krödel, Marco Voll, Thomas Wolffgang ; překlad: Marie Braná, Marie Maliňáková, Kateřina Kadlecová, Eliška Zemanová Unif.název Junge Koch/Die junge Köchin. Česky Část názvu Potraviny Obálkový název Pohostinství & gastronomie 1 Další autor Harten, Heike (Autor) Krödel, Conrad, 1978- (Autor) Voll, Marco (Autor) Wolffgang, Thomas (Autor) Braná, Marie (Překladatel) Maliňáková, Marie, 1972- (Překladatel) Kadlecová, Kateřina (Překladatel) Běloušková Zemanová, Eliška, 1994- (Překladatel) Vydání 1. vydání Nakl.údaje Praha : Taktik, 2024 Fyz.popis 180 stran : barevné ilustrace ; 30 cm ISBN 978-80-7563-773-4 Kč 239.00 Poznámky Přeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík Předmět.hesla gastronomie * pohostinství * ochrana spotřebitele * potraviny * hygiena výživy Forma, žánr učebnice středních škol Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 641/642 * 640.4 * 346.548 * 613.26/.29 * 663/664 * 613.2 * (075.3) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 423396 Půjčovna literatury volný výběr 64_Byt,domácnost,kuchařství
Počet záznamů: 1