Počet záznamů: 1  

Technologie výroby potravin živočišného původu

  1. Autor Hrabě, Jan, 1943- (Autor)
    NázevTechnologie výroby potravin živočišného původu : bakalářský směr / Jan Hrabě, Pavel Březina, Pavel Valášek
    Další autor Březina, Pavel, 1945- (Autor)
    Valášek, Pavel, 1958- (Autor)
    Další korp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajeZlín : Univerzita Tomáše Bati, 2006
    Fyz.popis180 s. : il. ; 30 cm
    ISBN80-7318-405-2 (brož.) : 168.00 Kč
    EdiceUčební texty vysokých škol
    Edice/záhl. Učební texty vysokých škol (Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta)
    PoznámkyNáklad 150 výtisků. Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla potraviny živočišného původu * potravinářská technologie * hygiena potravin
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT613.28 * 663/664 * 614.31 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 243677Půjčovna literaturydepozitář
    Technologie výroby potravin živočišného původu

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.