Počet záznamů: 1  

Složení lipidů sladkovodních ryb a jejich význam v lidské výživě

  1. Kalač, Pavel, 1943-

    Složení lipidů sladkovodních ryb a jejich význam v lidské výživě : vědecká monografie / Pavel Kalač, Jiří Špička. -- 1. vyd. -- V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2006. -- 57 s. : il. ; 21 cm. -- Anglické resumé. -- Přehled latinských názvů sladkovodních ryb. -- 50 výt.. -- Nad názvem: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta. -- Obsahuje bibliografie. -- ISBN : 80-7040-901-0 (brož.) : 55.00 Kč.
    I. Špička, Jiří II. Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta


    sladkovodní ryby * fyziologie živočichů * lipidy * mastné kyseliny * výživa člověka * studie
    612.397 * 547.29+547.39 * 665.12 * 639.21 * 591.1 * 577.115 * 577.115.3 * 612.39 * 613.2 * (048.8)
    577 - Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.