Počet záznamů: 1
Kuchařské umění od A do Z
Autor Lagorce, Stéphane (Autor) Název Kuchařské umění od A do Z : 1000 receptů a rad v 1000 fotografiích / text Stéphane Lagorce ; fotografie Michel Barberousse ; [z francouzského originálu ... přeložily Irena Bucherová a Hana Zástěrová] Další autor Barberousse, Michel, 1923- (Fotograf) Bucherová, Irena (Překladatel) Zástěrová, Hana (Překladatel) Vydání 3. vyd. Nakl.údaje Čestlice : Rebo, 2010 Fyz.popis 719 s. : barev. il. ; 23 x 23 cm ISBN 978-80-255-0339-3 (váz.) : 799.00 Kč Poznámky Obsahuje rejstřík Název originálu Savoir tout faire en cuisine Předmět.hesla jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 * (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 283690 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1