Počet záznamů: 1  

Metodika technologie pěstování brambor

  1. SYS0975493
    LBL
      
    01815nam^a2200493^a^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20220208171702.2
    007
      
    ta
    008
      
    140827s2014^^^^xr^a^^^e-f^^^-000-0-cze-d
    015
      
    $a cnb002615279
    020
      
    $a 978-80-86940-46-5 $q (brož.) : $c 45.00 Kč
    035
      
    $a (OCoLC)892781861
    040
      
    $a OLA001 $b cze $d KLG001
    072
    -7
    $a 633 $x Rostlinná výroba $2 Konspekt $9 24
    080
      
    $a 633.491 $2 MRF
    080
      
    $a 633 $2 MRF
    080
      
    $a 631.8 $2 MRF
    080
      
    $a 631.84 $2 MRF
    080
      
    $a (083.744) $2 MRF
    245
    00
    $a Metodika technologie pěstování brambor : $b se zaměřením na vyšší efektivnost hnojení a ochranu vod : uplatněná certifikovaná metodika / $c Pavel Kasal ... [et al.]
    246
    30
    $a Metodika technologie pěstování brambor se zaměřením na vyšší efektivnost hnojení a ochranu vod
    250
      
    $a Vyd. 1.
    260
      
    $a Havlíčkův Brod : $b Výzkumný ústav bramborářský : $b Poradenský svaz Bramborářský kroužek, $c [2014]
    300
      
    $a 27 s. : $b barev. il. ; $c 21 cm
    490
    1-
    $a Praktické informace ; $v č. 52
    500
      
    $a Název z obálky
    500
      
    $a 1500 výt.
    504
      
    $a Obsahuje bibliografie
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0001194 $a brambory $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0009373 $a pěstování polních rostlin $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0004642 $a hnojení $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0340048 $a dusíkatá hnojiva $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*0333573 $a certifikované metodiky $2 czenas
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0264882 $a Kasal, Pavel, $d 1971- $4 aut
    830
    -0
    $7 kl_us_auth*u0004669 $a Praktické informace (Výzkumný ústav bramborářský)
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.