Počet záznamů: 1
Cereální chemie a technologie III
SYS 1461899 LBL 00000cam^a22^^^^^7a^4500 003 CZ-KlSVK 005 20230930174026.3 008 910917s1991^^^^xr^a^^^^^p^^^^000^0^cze 015 $a cnb000061846 020 $a 80-7080-099-2 $q (brož.) 035 $a (nkpdnnt)2201 040 $a ABA001 $b cze $c ABA001 $d ZLD002 072 -7
$a 664 $x Potravinářský průmysl $9 19 $2 Konspekt 072 -7
$a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $9 22 $2 Konspekt 080 $a 664.6 $2 MRF 080 $a 663/664 $2 MRF 080 $a (075.8) $2 MRF 100 1-
$a Příhoda, Josef, $d 1938- $7 kl_us_auth*0209128 $4 aut 245 10
$a Cereální chemie a technologie III : $b technologie trvanlivého pečiva a snack výrobků / $c Josef Příhoda 250 $a Vyd. 1. 260 $a Praha : $b VŠCHT, $c 1991 300 $a 58 s. : $b il. ; $c 30 cm 500 $a DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! 504 $a Obsahuje bibliografii 550 $a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie 650 07
$a pečivo $7 kl_us_auth*h0001332 $2 czenas 650 07
$a pekařství $7 kl_us_auth*0270873 $2 czenas 650 07
$a potravinářská technologie $7 kl_us_auth*h0009478 $2 czenas 650 09
$a bakery products $2 eczenas 650 09
$a bakery $2 eczenas 650 09
$a food technology $2 eczenas 655 -7
$a učebnice vysokých škol $7 kl_us_auth*u0003022 $2 czenas 655 -9
$a textbooks (higher) $2 eczenas 710 2-
$a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. $b Fakulta potravinářské a biochemické technologie $7 kl_us_auth*k0007915 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:60550a60-3d54-11e3-b326-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument $w sdnnt.nkp.cz:fc4f57ecbd498515c88fbc53ff495dc7 910 $a KLG001
Počet záznamů: 1