Počet záznamů: 1  

Cereální chemie a technologie III

  1. Příhoda, Josef, 1938-

    Cereální chemie a technologie III : technologie trvanlivého pečiva a snack výrobků / Josef Příhoda. -- Vyd. 1. -- Praha : VŠCHT, 1991. -- 58 s. : il. ; 30 cm. -- DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!. -- Obsahuje bibliografii. -- Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. -- ISBN : 80-7080-099-2 (brož.).
    I. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie


    pečivo * pekařství * potravinářská technologie * bakery products * bakery * food technology * učebnice vysokých škol * textbooks (higher)
    664.6 * 663/664 * (075.8)
    664 - Potravinářský průmysl


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.