Počet záznamů: 1  

Pokrmy v regionálních kuchyních

  1. SYS1491669
    LBL
      
    00000nam^a22^^^^^^a^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20231001070058.5
    008
      
    920915s1992^^^^xr^^^^^^^^^^^u|||^|^cze
    015
      
    $a cnb000071399
    035
      
    $a (nkpdnnt)000020457
    040
      
    $a PNA001 $b cze
    080
      
    $a 641/642
    100
    1-
    $a Vašák, Jaroslav, $d 1947- $7 kl_us_auth*p0001090
    245
    10
    $a Pokrmy v regionálních kuchyních : $b 92 polévek - 188 hlavních jídel - 32 bezmasých jídel ze všech oblastí Československa / $c Jaroslav Vašák
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Bučovice : $b Ro-To-M, $c 1992
    300
      
    $a 88 s.
    500
      
    $a Lit.
    500
      
    $a Rejstř.
    500
      
    $a DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    653
    0-
    $a jídla $a kraje $a recepty $a kuchařky $a kuchařské předpisy $a kuchařské recepty
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:7fe752c0-f36e-11ea-b646-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument $w sdnnt.nkp.cz:622443d3925cd8b305baf43b3e8928a0
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.