Počet záznamů: 1
Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny
Název Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny : zavařeniny v cukru, bez cukru, ve víně, octu, medu, lihovinách, hořčici : příprava marmelád, rosolů, kompotů, zmrzlin, sýrů, vín, nápojů, šťáv, trestí, octů, povidel, jakož i kandisování, sklizeň, uschování, zasílání a sušení ovoce : konservování, používání, nakládání a sušní zelenin, bylin, hub a jiných plodin zahradních i polních / k užitku českých hospodyněk sebrala a sestavila Milada Benešová Další autor Benešová, Milada (Sestavovatel, kompilátor) Kašparová, Mařka (Editor) Vydání 7. přehlédnuté, znova přeprac. a značně rozmnožené vyd. / na základech moderních zpracovala Mařka Kašparová Nakl.údaje V Praze : Zemědělské knihkupectví A. Neubert, 1924 Fyz.popis 424 s. : il. ; 19 cm Edice Knihovna českých hospodyněk a dívek ; sv. 11 Edice/záhl. Knihovna českých hospodyněk a dívek Poznámky DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Předmět.hesla 7 ovoce * 7 zelenina * 7 zpracování * 7 konzervace * 7 marmelády * ovocné šťávy * zeleninové šťávy * 7 sušení Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.4 * 641.4:634.1/.8 * 641.4:635.1/.8 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1