Počet záznamů: 1  

Med československý

  1. SYS1499684
    LBL
      
    00000cam^a22^^^^^^i^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20231004143403.1
    008
      
    060721s1923^^^^xr^^^^^f^^^^^||||^0^cze^d
    015
      
    $a cnb000579929
    020
      
    $q (Brožováno)
    035
      
    $a (nkpdnnt)000448884
    040
      
    $a ABA001 $b cze $c LIA001 $d ABD044 $e rda
    041
    0-
    $a cze $b fre
    072
    -7
    $a 547 $x Organická chemie $9 10 $2 Konspekt
    080
      
    $a (048.8) $2 MRF
    080
      
    $a 577.1 $2 MRF
    080
      
    $a 638.16 $2 MRF
    080
      
    $a 663/664:54 $2 MRF
    100
    1-
    $a Laxa, Otakar, $d 1874-1961 $7 unknown*jk01071686 $4 aut
    245
    10
    $a Med československý : $b vlastnosti a složení u porovnání s medem jiných zemí / $c analysoval a napsal Otakar Laxa
    264
    -1
    $a Praha : $b Nákladem ministerstva zemědělství republiky Československé, $c 1923
    300
      
    $a 115 stran ; $c 26 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    490
    1-
    $a Publikace ministerstva zemědělství ; $v číslo 37, rok 1923
    500
      
    $a DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    504
      
    $a Obsahuje bibliografické odkazy
    546
      
    $a Text v češtině, resumé ve francouzštině
    650
    07
    $a med $7 kl_us_auth*h0002844 $2 czenas
    650
    07
    $a biochemie $7 kl_us_auth*h0001754 $2 czenas
    650
    07
    $a chemie přírodních látek $7 kl_us_auth*h0007662 $2 czenas
    650
    07
    $a potravinářská chemie $7 kl_us_auth*h0002397 $2 czenas
    655
    -7
    $a studie $7 kl_us_auth*u0003029 $2 czenas
    830
    -0
    $a Publikace ministerstva zemědělství
    856
    41
    $u https://kramerius.uzei.cz/search/i.jsp?pid=uuid:20e37347-cb54-43cb-ba22-e401165b16ed $3 DNNT $x DNNTP $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.