Počet záznamů: 1
Technologie pekařství
SYS 1513304 LBL 00000cam^a22^^^^^7a^4500 003 CZ-KlSVK 005 20231001171734.3 008 990504s1936^^^^xr^|||||^||||||||^||cze^d 015 $a cnb000745136 035 $a (nkpdnnt)000386133 040 $a BOD004 $b cze $d BOD035 072 -7
$a 664 $x Potravinářský průmysl $9 19 $2 Konspekt 080 $a 664.6 $2 MRF 100 1-
$a Kubásek, Josef. $4 aut 245 10
$a Technologie pekařství. $n Díl II / $c napsali Alois Kubásek a Josef Spousta. 260 $a Praha : $b Československá společnost chemická, $c 1936. 300 $a 275 s. 490 1-
$a Chemická technologie ; $v sv. 4, seš. 7 = celého díla seš. 22 500 $a DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! 650 07
$a pekařství $7 kl_us_auth*0270873 $2 czenas 650 09
$a bakery $2 eczenas 700 1-
$a Spousta, Josef, $d 1886-1969 $7 kl_us_auth*p0203925 $4 aut 830 -0
$a Chemická technologie 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:1fbe4cb0-85b6-11ec-b93a-5ef3fc9bb22f $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument $w sdnnt.nkp.cz:63afb41a3758aa71faffdef669ab71ae 910 $a KLG001
Počet záznamů: 1