Počet záznamů: 1  

Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny

  1. SYS1531422
    LBL
      
    00000nam^a22^^^^^^^^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20231002025918.7
    008
      
    971125s1983^^^^xr^|||||||||||000^0|cze^d
    015
      
    $a cnb000003952
    020
      
    $c Kčs 25,00
    035
      
    $a (nkpdnnt)016020003261655
    040
      
    $a ULG001 $b cze
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 641/642 $2 MRF-sel
    100
    1-
    $a Rakušanová, Jarmila $7 kl_us_auth*p0053738 $4 aut
    245
    10
    $a Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny / $c Jarmila Rakušanová
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Státní zemědělské nakladatelství, $c 1983
    300
      
    $a 238 s., [20] s. obr. příl.
    500
      
    $a DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    650
    07
    $a zvěřinová jídla $7 kl_us_auth*h0004684 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 kl_us_auth*u0002511 $2 czenas
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:366d0540-f394-11e2-9923-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument $w sdnnt.nkp.cz:8c99141f9a5e4547fb1b4d557121a8c5
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.