Počet záznamů: 1
Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny
SYS 1531422 LBL 00000nam^a22^^^^^^^^4500 003 CZ-KlSVK 005 20231002025918.7 008 971125s1983^^^^xr^|||||||||||000^0|cze^d 015 $a cnb000003952 020 $c Kčs 25,00 035 $a (nkpdnnt)016020003261655 040 $a ULG001 $b cze 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt 080 $a 641/642 $2 MRF-sel 100 1-
$a Rakušanová, Jarmila $7 kl_us_auth*p0053738 $4 aut 245 10
$a Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny / $c Jarmila Rakušanová 250 $a 1. vyd. 260 $a Praha : $b Státní zemědělské nakladatelství, $c 1983 300 $a 238 s., [20] s. obr. příl. 500 $a DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! 650 07
$a zvěřinová jídla $7 kl_us_auth*h0004684 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 kl_us_auth*u0002511 $2 czenas 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:366d0540-f394-11e2-9923-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument $w sdnnt.nkp.cz:8c99141f9a5e4547fb1b4d557121a8c5 910 $a KLG001
Počet záznamů: 1