Počet záznamů: 1  

Hodnocení jakosti mléka a mlékárenských výrobků

  1. SYS1542446
    LBL
      
    00000cam^a22^^^^^^a^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20231002131853.5
    008
      
    031111s2003^^^^xr^^^^^e^p^^^^000^0^cze
    015
      
    $a cnb001244729
    020
      
    $a 80-86642-24-0 $q (ISV ; $q brož.)
    020
      
    $a 80-213-1029-4 $q (Česká zemědělská univerzita ; $q brož.)
    035
      
    $a (nkpdnnt)cpk20031244729
    040
      
    $a BOA001 $b cze $d OLA001 $d ABA001
    072
    -7
    $a 637 $x Živočišné produkty $9 24 $2 Konspekt
    072
    -7
    $a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $9 22 $2 Konspekt
    080
      
    $a 637.1 $2 MRF
    080
      
    $a 637.1/.3 $2 MRF
    080
      
    $a 663/664-021.465 $2 MRF
    080
      
    $a 543.061 $2 MRF
    080
      
    $a 543.6:663/664 $2 MRF
    080
      
    $a 614.31 $2 MRF
    080
      
    $a (075.8) $2 MRF
    080
      
    $a (076.5) $2 MRF
    100
    1-
    $a Dragounová, Hedvika, $d 1955- $7 kl_us_auth*0229754 $4 aut
    245
    10
    $a Hodnocení jakosti mléka a mlékárenských výrobků : $b návody pro praktická cvičení / $c Hedvika Dragounová
    250
      
    $a Vyd. 1.
    260
      
    $a Praha : $b Česká zemědělská univerzita, Agronomická fakulta : $b ISV, $c 2003
    300
      
    $a 57 s. ; $c 23 cm
    490
    1-
    $a Živočišná výroba
    500
      
    $a 300 výt.
    500
      
    $a DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii
    520
    9-
    $a Vysokoškolská učebnice uvádí postupy při chemických rozborech a zpracování jednotlivých mléčných výrobků s kultivačním vyšetřením.
    521
      
    $a Určeno pro posluchače bakalářského a magisterského studia předmětů Mlékařství na ČZU
    650
    07
    $a mléko $7 kl_us_auth*h0003920 $2 czenas
    650
    07
    $a mléčné výrobky $7 kl_us_auth*h0005848 $2 czenas
    650
    07
    $a kvalita potravin $7 kl_us_auth*0203361 $2 czenas
    650
    07
    $a kvalitativní analýza $7 kl_us_auth*h0003348 $2 czenas
    650
    07
    $a analýza potravin $7 kl_us_auth*0205222 $2 czenas
    650
    09
    $a milk $2 eczenas
    650
    09
    $a dairy products $2 eczenas
    650
    09
    $a food quality $2 eczenas
    650
    09
    $a qualitative analysis $2 eczenas
    650
    09
    $a food analysis $2 eczenas
    655
    -7
    $a učebnice vysokých škol $7 kl_us_auth*u0003022 $2 czenas
    655
    -7
    $a laboratorní cvičení $7 kl_us_auth*u0003129 $2 czenas
    655
    -9
    $a textbooks (higher) $2 eczenas
    655
    -9
    $a laboratory manuals $2 eczenas
    830
    -0
    $a Živočišná výroba (Česká zemědělská univerzita)
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:bab2a700-7ae4-11e4-ad1c-005056827e51 $3 DNNTX $x DNNTT $y Digitalizovaný dokument $w sdnnt.nkp.cz:9d7f09308567491fe1c2cb39bb527dd2
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.