Počet záznamů: 1  

Hodnocení jakosti mléka a mlékárenských výrobků

  1. Dragounová, Hedvika, 1955-

    Hodnocení jakosti mléka a mlékárenských výrobků : návody pro praktická cvičení / Hedvika Dragounová. -- Vyd. 1. -- Praha : Česká zemědělská univerzita, Agronomická fakulta : ISV, 2003. -- 57 s. ; 23 cm. -- (Živočišná výroba). -- 300 výt.. -- DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!. -- Obsahuje bibliografii. -- Určeno pro: Určeno pro posluchače bakalářského a magisterského studia předmětů Mlékařství na ČZU. -- ISBN : 80-86642-24-0 (ISV ; brož.). -- 80-213-1029-4 (Česká zemědělská univerzita ; brož.).

    mléko * mléčné výrobky * kvalita potravin * kvalitativní analýza * analýza potravin * milk * dairy products * food quality * qualitative analysis * food analysis * učebnice vysokých škol * laboratorní cvičení * textbooks (higher) * laboratory manuals
    637.1 * 637.1/.3 * 663/664-021.465 * 543.061 * 543.6:663/664 * 614.31 * (075.8) * (076.5)
    637 - Živočišné produkty


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.