Počet záznamů: 1  

Základy nauky o půdě

  1. SYS1542654
    LBL
      
    00000nam^a22^^^^^^a^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20231002133029.2
    008
      
    030924s2003^^^^xr^a^^^e^p^^^^001^0^cze
    015
      
    $a cnb001277707
    020
      
    $a 80-7040-629-1 $q (brož.)
    035
      
    $a (nkpdnnt)cpk20031277707
    040
      
    $a ABA001 $b cze
    072
    -7
    $a 631 $x Zemědělství. Pedologie. Agrotechnika. Agroekologie $9 24 $2 Konspekt
    072
    -7
    $a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $9 22 $2 Konspekt
    080
      
    $a 631.4 $2 MRF
    080
      
    $a 631.44 $2 MRF
    080
      
    $a 631.41 $2 MRF
    080
      
    $a (075.8) $2 MRF
    100
    1-
    $a Šimek, Miloslav, $d 1956- $7 kl_us_auth*0347635 $4 aut
    245
    10
    $a Základy nauky o půdě. $n 1., $p Neživé složky půdy / $c Miloslav Šimek
    246
    30
    $a Neživé složky půdy
    250
      
    $a Vyd. 1.
    260
      
    $a České Budějovice : $b Jihočeská univerzita, Biologická fakulta, $c 2003
    300
      
    $a 131 s. : $b il. ; $c 30 cm
    500
      
    $a 250 výt.
    500
      
    $a DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii a rejstřík
    650
    07
    $a vlastnosti půdy $7 kl_us_auth*0200673 $2 czenas
    650
    07
    $a pedologie $7 kl_us_auth*h0003664 $2 czenas
    650
    07
    $a půda $7 kl_us_auth*h0004893 $2 czenas
    650
    09
    $a soil properties $2 eczenas
    650
    09
    $a pedology $2 eczenas
    650
    09
    $a soil $2 eczenas
    655
    -7
    $a učebnice vysokých škol $7 kl_us_auth*u0003022 $2 czenas
    655
    -9
    $a textbooks (higher) $2 eczenas
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:5d7f19d0-cc10-11e2-b6da-005056827e52 $3 DNNTX $x DNNTT $y Digitalizovaný dokument $w sdnnt.nkp.cz:78f9e571b6599ed3f88c2fe32d78cf42
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.