Počet záznamů: 1
Senzorická analýza potravin II
SYS 0562306 LBL 01942nam-a2200469-a-4500 003 CZ-KlSVK 005 20231002153746.9 007 ta 008 070622s2007----xr-a---e-p----000-0-cze-- 015 $a cnb001708561 020 $a 978-80-7318-494-0 (brož.) : $c 118.00 Kč 035 $a (OCoLC)124088202 040 $a OLA001 $b cze $d ABA001 $d KLG001 072 -7
$a 543 $x Analytická chemie $2 Konspekt 072 -7
$a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $2 Konspekt 080 $a 543.6:663/664 $2 undef 080 $a 614.31 $2 undef 080 $a 543.92 $2 undef 080 $a 311.1/.2 $2 undef 080 $a (075.8) $2 undef 100 1-
$7 kl_us_auth*0248669 $a Kříž, Oldřich, $d 1945- $4 aut 245 10
$a Senzorická analýza potravin II. : $b statistické metody / $c Oldřich Kříž, František Buňka, Jan Hrabě 250 $a Vyd. 1. 260 $a Zlín : $b Univerzita Tomáše Bati, $c 2007 300 $a 127 s. : $b il. ; $c 30 cm 490 1-
$a Učební texty vysokých škol 500 $a Anglicko-český, česko-anglický slovník 500 $a Náklad 100 výtisků 500 $a Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická 504 $a Obsahuje bibliografii 650 04
$7 kl_us_auth*0205222 $a analýza potravin 650 04
$7 kl_us_auth*h0009807 $a senzorická analýza 650 04
$7 kl_us_auth*h0002637 $a statistické metody 655 -4
$7 kl_us_auth*u0003022 $a učebnice vysokých škol 700 1-
$7 kl_us_auth*0225115 $a Buňka, František, $d 1978- $4 aut 700 1-
$7 kl_us_auth*0232275 $a Hrabě, Jan, $d 1943- $4 aut 710 2-
$7 kl_us_auth*0208524 $a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. $b Technologická fakulta 830 -0
$7 kl_us_auth*0263612 $a Učební texty vysokých škol (Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta) 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:749ce210-cf3e-11e7-9c14-005056827e51 $3 DNNTX $x DNNTT $y Digitalizovaný dokument $w sdnnt.nkp.cz:462f309dc98a07b621351563c42d9d2e 910 $a KLG001
Počet záznamů: 1