Počet záznamů: 1  

Podklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování surovin a potravin živočišného původu

  1. NázevPodklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování surovin a potravin živočišného původu : ryby, měkkýši, korýši, zvěřina, drůbež, vejce, med, lahůdky / Zdeněk Matyáš ... [et al.]
    Další autor Matyáš, Zdeněk, 1923-2002 (Autor)
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajeBrno : Veterinární a farmaceutická univerzita, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, 2002
    Fyz.popis141 s. ; 30 cm
    ISBN80-7305-428-0 (brož.) : 180.00 Kč
    Poznámky250 výt.
    Obsahuje bibliografie
    Předmět.hesla živočišné produkty - hygienické aspekty * zpracování zemědělských produktů * potraviny živočišného původu - Česko
    Forma, žánr právní předpisy * učebnice vysokých škol
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT613.28 * 637 * 613 * 631.56 * (437.3) * (094.5) * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 258898Půjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.