Počet záznamů: 1  

Analýza a metodika hodnocení interakcí systému člověk - zvíře - robot na farmách dojnic

  1. SYS0849142
    LBL
      
    01920nam^a2200505^a^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20220208164548.3
    007
      
    ta
    008
      
    120305s2011^^^^xr^a^^^e-f^^^-000-0-cze-d
    015
      
    $a cnb002342944
    020
      
    $a 978-80-86884-63-9 (brož.) : $c 99.00 Kč
    035
      
    $a (OCoLC)791321600
    040
      
    $a ABA001 $b cze $d KLG001
    072
    -7
    $a 636 $x Chov zvířat. Živočišná výroba $2 Konspekt $9 24
    080
      
    $a 636.2.034 $2 MRF
    080
      
    $a 636.08 $2 MRF
    080
      
    $a 637.115 $2 MRF
    080
      
    $a 007.52 $2 MRF
    080
      
    $a 179.3 $2 MRF
    080
      
    $a (072) $2 MRF
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*0312311 $a Machálek, Antonín $4 aut
    245
    10
    $a Analýza a metodika hodnocení interakcí systému člověk - zvíře - robot na farmách dojnic : $b [certifikovaná metodika] / $c Antonín Machálek a kol.
    260
      
    $a Praha : $b Výzkumný ústav zemědělské techniky, $c 2011
    300
      
    $a 49 s. : $b barev. il. ; $c 30 cm
    500
      
    $a Na rubu obálky uvedeno: Ministerstvo zemědělství, Národní agentura pro zemědělský výzkum
    504
      
    $a Obsahuje bibliografie
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0001257 $a mléčný skot $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0001244 $a chov hospodářských zvířat $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0312728 $a strojní dojení $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0261397 $a robotické systémy $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0005894 $a člověk a zvíře $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*0261761 $a metodické příručky $2 czenas
    710
    1-
    $7 kl_us_auth*k0003831 $a Česko. $b Ministerstvo zemědělství
    710
    2-
    $7 kl_us_auth*k0003398 $a Národní agentura pro zemědělský výzkum
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.