Počet záznamů: 1
XLII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
SYS 0911275 LBL 00000nmm-a22^^^^^-a-4500 003 CZ-KlSVK 005 20161011140002.5 007 cm-cn----uuuuu 008 130625s2012----xr-----g---d--------cze-d 020 $a 978-80-7080-839-9 $q (VŠCHT ; $q CD-ROM) 020 $a 978-80-86909-05-9 $q (VÚPP ; $q CD-ROM) : $c 250.00 Kč 040 $a KLG001 $b cze 041 0-
$a cze $a eng 072 -7
$a 664 $x Potravinářský průmysl $9 19 $2 Konspekt 080 $a 614.31 $2 MRF 080 $a 641/642 $2 MRF 080 $a (062.534) $2 MRF 080 $a (0.034.44) $2 MRF 111 2-
$7 kl_us_auth*0326915 $a Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin $n (42. : $d 2012 : $c Lísek, Žďár nad Sázavou, Česko) 245 10
$a XLII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin $h [elektronický zdroj] : $b sborník příspěvků : Skalský Dvůr, 21.-23.5.2012 / $c [ed. Cejpek, K., Špicner J.] 246 30
$a 42. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin 246 30
$a Sborník příspěvků - 42. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin 260 $a Praha : $b VŠCHT v Praze : $b Výzkumný ústav potravinářský Praha, $c 2012 300 $a 1 CD-ROM : $b barev. ; $c 12 cm 500 $a Název z titulní obrazovky 538 $a Požadavky na systém: Adobe Acrobat Reader 546 $a Část. anglický text 650 07
$7 kl_us_auth*h0000953 $a hygiena potravin $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*0205222 $a analýza potravin $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*h0002031 $a potraviny $2 czenas 655 -7
$7 kl_us_auth*u0003025 $a sborníky konferencí $2 czenas 655 -7
$7 kl_us_auth*u0003670 $a CD-ROM $2 czenas 700 1-
$7 kl_us_auth*0262883 $a Cejpek, Karel, $d 1967- 700 1-
$7 kl_us_auth*0213485 $a Špicner, Jindřich, $d 1947- 710 2-
$7 kl_us_auth*0224722 $a Česká společnost chemická. $b Odborná skupina potravinářské a agrikulturní chemie 710 2-
$7 kl_us_auth*0343416 $a Výzkumný ústav potravinářský 710 2-
$7 kl_us_auth*k0006598 $a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. $b Ústav chemie a analýzy potravin 910 $a KLG001
Počet záznamů: 1