Počet záznamů: 1  

Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie

  1. SYS0977042
    LBL
      
    01493nam^a2200433^a^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20220208171719.4
    007
      
    ta
    008
      
    140526s2014^^^^xr^a^^^e------001-0-cze-d
    015
      
    $a cnb002591531
    020
      
    $a 978-80-7478-498-9 $q (brož.) : $c 330.00 Kč
    035
      
    $a (OCoLC)883373133
    040
      
    $a OLA001 $b cze $d ABA001 $d KLG001
    041
    0-
    $a cze $b cze $b eng
    072
    -7
    $a 640.4 $x Hotelnictví. Stravování $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 641/642 $2 MRF
    080
      
    $a 640.4/.5 $2 MRF
    080
      
    $a (048.8:082) $2 MRF
    245
    00
    $a Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. $n Svazek první, $p Gastronomické služby / $c Pavla Burešová ... [et al.]
    246
    30
    $a Gastronomické služby
    250
      
    $a Vyd. 1.
    260
      
    $a Praha : $b Wolters Kluwer, $c 2014
    300
      
    $a 153 s. : $b il. ; $c 21 cm
    500
      
    $a Pod názvem: Vysoká škola hotelová v Praze
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    546
      
    $a České a anglické resumé
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0001742 $a gastronomie $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0008433 $a společné stravování $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*0271985 $a kolektivní monografie $2 czenas
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0253867 $a Burešová, Pavla $4 aut
    710
    2-
    $7 kl_us_auth*0247156 $a Vysoká škola hotelová v Praze
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.