Počet záznamů: 1  

Rozbory podniků v chemickém a potravinářském průmyslu

  1. SYS1473155
    LBL
      
    00000nam^a22^^^^^^^^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20230930221903.2
    008
      
    910311s1990^^^^xr^a^^^e^p^^^u000^0^cze
    015
      
    $a cnb000058893
    020
      
    $a 80-7080-072-0 $q (brož.) : $c Kčs 18,00
    035
      
    $a (nkpdnnt)ck9100826
    040
      
    $a ABA001 $b cze $d ABA001
    072
    -7
    $a 658 $x Řízení a správa podniku $9 4 $2 Konspekt
    072
    -7
    $a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $9 22 $2 Konspekt
    080
      
    $a 658 $2 MRF
    080
      
    $a 663/664 $2 MRF
    080
      
    $a 66 $2 MRF
    080
      
    $a (075.8) $2 MRF
    100
    1-
    $a Rančák, Jan, $d 1951- $7 kl_us_auth*p0053754 $4 aut
    245
    10
    $a Rozbory podniků v chemickém a potravinářském průmyslu / $c Jan Rančák
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Mezinárodní organizace novinářů, $c 1990 $f (Mistral)
    300
      
    $a 235 s. : $b tb., grafy ; $c 29 cm
    500
      
    $a Přehl. lit.
    500
      
    $a 150 výt.
    500
      
    $a DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    521
    8-
    $a Určeno pro posl. fak. chemicko-inž.
    550
      
    $a Vydavatel: Vysoká škola chemicko-technologická
    650
    07
    $a podniková ekonomika $7 kl_us_auth*h0001882 $2 czenas
    650
    07
    $a potravinářský průmysl $7 kl_us_auth*h0001339 $2 czenas
    650
    07
    $a chemický průmysl $7 kl_us_auth*h0003657 $2 czenas
    655
    -7
    $a učebnice vysokých škol $7 kl_us_auth*u0003022 $2 czenas
    710
    2-
    $a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze $7 kl_us_auth*k0004034
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:4826ebc0-875f-11e3-bd09-005056827e51 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument $w sdnnt.nkp.cz:4ca891ab054794acab21680092bac7be
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.