Počet záznamů: 1  

Human nutrition and prevention of food-borne diseases

  1. Matějíčková, Radka

    Human nutrition and prevention of food-borne diseases / author Radka Matějíčková, co-author Richard Sovják. -- Prague : Czech University of Agriculture, 2004. -- 191 s. : il. ; 29 cm. -- Nad názvem: Czech University of Agriculture Prague, Institute of Tropics and Subtropics. -- 1. dotisk r. 2007 (20 výt.), 2. dotisk r. 2009 (192 s., 50 výt.). -- DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!. -- Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy. -- ISBN : 80-213-1144-4 (brož.). -- 978-80-213-1144-2 (dotisk ; brož.) : Kč 220,00.
    I. Sovjak, Richard II. Česká zemědělská univerzita v Praze. Institut tropického a subtropického zemědělství


    výživa člověka * trávicí potíže * alimentární infekce * alimentární intoxikace * prevence onemocnění * human nutrition * indigestion * food-borne infections * food poisoning * prevention of diseases * učebnice vysokých škol * textbooks (higher)
    612.39 * 613.2 * 616.3-008 * 616.33-002 * 616-022.3:613.2 * 615.9:613.2 * 616-084 * (075.8)
    616 - Patologie. Klinická medicína


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.