Počet záznamů: 1
Receptury pro cukrářskou výrobu
Author Stejskalová, Jaroslava (Author) Title Receptury pro cukrářskou výrobu. Těsta a hmoty / Jaroslava Stejskalová, František Kadlec, Ivana Nováková Portion of title Těsta a hmoty Other author Kadlec, František (Author) Nováková, Ivana (Author) Other corp. Asociace kuchařů a cukrářů České republiky Issue 3. vyd. Issue stat. Praha : Idea servis, 2006 Phys.des. 94 s. ; 30 cm ISBN 80-85970-51-1 Kč 139,00 Note Terminologický slovník. Zpracováno ve spolupráci s Asociací kuchařů a cukrářů (AKC). DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Obsahuje bibliografické odkazy Subj. Headings cukrářství * cukrářská těsta * potravinářská technologie * 7 confectionery * 7 pastry * 7 food technology Form, Genre kuchařské recepty * 7 cookbooks Conspect 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin UDC 663.916 * 663.916:664.653/.654 * (083.12) Country Czech Republic Language Czech URL Digitalizovaný dokument Owner Kladno SVK Doc. Kind Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1