Počet záznamů: 1  

Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny

  1. SYSc094641
    LBL
      
    00874nam-a2200265-a-4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20180528135535.1
    007
      
    ta
    008
      
    970819s1983----xr-a-----||||-0-0-|-cze--
    020
      
    $a (Váz.) : $c 25 Kčs
    040
      
    $a KLG001 $b cze
    080
      
    $a 641.5 $2 undef
    080
      
    $a 637.55 $2 undef
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*p0053738 $a Rakušanová, Jarmila $4 aut
    245
    10
    $a Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny / $c Jarmila Rakušanová ; il. Alena Barešová
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b SZN, $c 1983
    300
      
    $a 238 s. : $b il.
    490
    0-
    $a Sbírka ekonomických a encyklopedických publikací
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*p0048255 $a Barešová, Alena $4 ill
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.