Počet záznamů: 1  

Zpracování a zbožíznalství živočišných produktů

  1. Autor Simeonovová, Jana, 1953-
    NázevZpracování a zbožíznalství živočišných produktů / Jana Simeonovová, Ivo Ingr, Stanislav Gajdůšek
    Další autor Ingr, Ivo, 1936-2016 (Autor)
    Gajdůšek, Stanislav, 1937- (Autor)
    Další korp. Mendelova zemědělská a lesnická univerzita. Agronomická fakulta
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajeV Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2003
    Fyz.popis122 s. : il. ; 29 cm
    ISBN80-7157-708-1 (brož.) : 107.00 Kč
    Poznámky380 výt.. Nad názvem: Facultas agronomica
    Obsahuje bibliografii
    Určeno proUrčeno pro posluchače AF, PEF
    Předmět.hesla zpracování živočišných produktů * kvalita zemědělských produktů * zbožíznalství
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    MDT637.03 * 631.57+637]-021.465 * 620.2 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 212072Půjčovna literaturydepozitář
    Zpracování a zbožíznalství živočišných produktů

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.