Počet záznamů: 1  

Výživové hodnoty potravin pro pacienty

  1. Autor Teplan, Vladimír, 1949- (Autor)
    NázevVýživové hodnoty potravin pro pacienty / Vladimír Teplan, Olga Mengerová
    Další autor Mengerová, Olga (Autor)
    Další korp. Institut klinické a experimentální medicíny. Praha, Česko
    Nakl.údajeČestlice : Medica Publishing - Pavla Momčilová, c2004
    Fyz.popis16 s. ; 21 cm
    ISBN80-85936-50-X (brož.) : 25.00 Kč
    EdiceDieta
    Edice/záhl. Dieta (P. Momčilová)
    PoznámkyÚdaje o názvu a odpovědnosti převzaty z obálky. Nad názvem: Institut klinické a experimentální medicíny, Klinika nefrologie IKEM
    Předmět.hesla nutriční hodnota potravin
    Forma, žánr tabulky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.1 * (083.4)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 0, prezenčně 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 221255Půjčovna literaturydepozitářpouze prezenčně

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.