Počet záznamů: 1
Potravinářská biochemie IV
SYS 0597456 LBL 01496nam-a2200373-a-4500 003 CZ-KlSVK 005 20231002191618.9 007 ta 008 080205s2007----xr-a---e-p----000-0-cze-- 015 $a cnb001764049 020 $a 978-80-7318-623-4 (brož.) : $c 113.00 Kč 035 $a (OCoLC)190778961 040 $a BOA001 $b cze $d ABA001 $d KLG001 072 -7
$a 664 $x Potravinářský průmysl $2 Konspekt 072 -7
$a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $2 Konspekt 080 $a 663/664:577.1 $2 undef 080 $a (075.8) $2 undef 080 $a (076.5) $2 undef 245 00
$a Potravinářská biochemie IV / $c Ignác Hoza ... [et al.] 250 $a Vyd. 1. 260 $a Zlín : $b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, $c 2007 300 $a 105 s. : $b il. ; $c 30 cm 500 $a 100 výt. 500 $a Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická 504 $a Obsahuje bibliografii 650 04
$7 kl_us_auth*0227005 $a potravinářská biochemie 655 -4
$7 kl_us_auth*u0003022 $a učebnice vysokých škol 655 -4
$7 kl_us_auth*u0003113 $a praktická cvičení 700 1-
$7 kl_us_auth*0226874 $a Hoza, Ignác, $d 1941- $4 aut 710 2-
$7 kl_us_auth*0208524 $a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. $b Technologická fakulta 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:2e26d6a0-6cd2-11e9-bcdf-005056827e52 $3 DNNTX $x DNNTT $y Digitalizovaný dokument $w sdnnt.nkp.cz:276062c4d9aaaeeb9c1e7eff568a5be8 910 $a KLG001
Počet záznamů: 1