Počet záznamů: 1  

Banketní a cateringové služby

  1. Autor Burešová, Pavla (Autor)
    NázevBanketní a cateringové služby / Pavla Burešová
    Další korp. Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra hotelnictví
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajePraha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2010
    Fyz.popis146 s. ; 30 cm
    ISBN978-80-87411-11-7 (brož.) : 180.00 Kč
    PoznámkyNad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8. Katedra hotelnictví. Náklad 300 výtisků
    Obsahuje bibliografii
    Určeno pro bakalářské a magisterské studium na Vysoké škole hotelové v Praze 8
    Předmět.hesla gastronomie * podávání jídel * číšnictví
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt642 - Číšnictví. Servírování * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT642.63 * 641/642 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 303801Půjčovna literaturymístní sklad

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.