Počet záznamů: 1  

Banketní a cateringové služby

  1. SYS0838812
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^-a-4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20120601070600.3
    007
      
    ta
    008
      
    120315s2010----xr-----e-p----000^0-cze-d
    020
      
    $a 978-80-87411-11-7 (brož.) : $c 180.00 Kč
    040
      
    $a KLG001 $b cze
    072
    -7
    $a 642 $x Číšnictví. Servírování $9 19 $2 Konspekt
    072
    -7
    $a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $9 22 $2 Konspekt
    080
      
    $a 642.63 $2 MRF
    080
      
    $a 641/642 $2 MRF
    080
      
    $a (075.8) $2 MRF
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*0253867 $a Burešová, Pavla $4 aut
    245
    10
    $a Banketní a cateringové služby / $c Pavla Burešová
    250
      
    $a Vyd. 1.
    260
      
    $a Praha : $b Vysoká škola hotelová v Praze 8, $c 2010
    300
      
    $a 146 s. ; $c 30 cm
    500
      
    $a Nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8. Katedra hotelnictví
    500
      
    $a Náklad 300 výtisků
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii
    521
    8-
    $a Určeno pro bakalářské a magisterské studium na Vysoké škole hotelové v Praze 8
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0001742 $a gastronomie
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0213698 $a podávání jídel $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0006339 $a číšnictví
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*u0003022 $a učebnice vysokých škol $2 czenas
    710
    2-
    $7 kl_us_auth*0229152 $a Vysoká škola hotelová v Praze. $b Katedra hotelnictví
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.