Počet záznamů: 1  

Umění francouzské kuchyně

  1. Child, Julia, 1912-2004

    Umění francouzské kuchyně : pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně. Kniha druhá / Julia Childová, Simone Becková ; z anglického originálu Mastering the art of French cooking, volume two ... přeložil Jan Kozák. -- Vydání první. -- V Brně : JOTA, 2015. -- 727 stran : ilustrace ; 24 cm. -- Poznámky. -- Obsahuje rejstřík. -- Nové revidované vydání. -- Obálkový název: Umění francouzské kuchyně 2. -- ISBN : 978-80-7462-866-5 (vázáno) : Kč 598.00.
    I. Beck, Simone, 1904-1991 II. Kozák, Jan, 1970-


    francouzská jídla * kuchařské recepty * příručky
    641.568(44) * (035) * (083.12)
    641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.