Počet záznamů: 1  

Hodnocení obsahu hořkých látek v českých chmelech z ročníkové sklizně

  1. SYS1197008
    LBL
      
    01916nam^a2200529^i^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20220208180703.1
    007
      
    ta
    008
      
    180815t20172017xr^ab^^f-f^^^-000-0-cze-d
    015
      
    $a cnb003020459
    020
      
    $a 978-80-86836-15-7 $q (Petr Svoboda ; $q brožováno)
    035
      
    $a (OCoLC)1056248887
    040
      
    $a ABA001 $b cze $d KLG001 $e rda
    041
    0-
    $a cze $b cze $b eng
    072
    -7
    $a 633 $x Rostlinná výroba $2 Konspekt $9 24
    080
      
    $a 633.791 $2 MRF
    080
      
    $a [631.57+637]-021.465 $2 MRF
    080
      
    $a 663/664:54 $2 MRF
    080
      
    $a (083.744) $2 MRF
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*0269185 $a Krofta, Karel, $d 1950- $4 aut
    245
    10
    $a Hodnocení obsahu hořkých látek v českých chmelech z ročníkové sklizně / $c Karel Krofta, Alexandr Mikyška
    264
    -1
    $a [Žatec] : $b Chmelařský institut s.r.o. ; $a [Praha] : $b Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s., $c [2017]
    264
    -4
    $c ©2017
    300
      
    $a 24 stran : $b barevné ilustrace, mapy ; $c 22 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    490
    1-
    $a Metodika
    490
    1-
    $a Certifikovaná metodika
    504
      
    $a Obsahuje bibliografie
    546
      
    $a České a anglické resumé
    550
      
    $a Vydavatel: Petr Svoboda
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0006074 $a chmel $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0006074 $a chmel $x alfa kyseliny $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0205234 $a kvalita zemědělských produktů $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0002397 $a potravinářská chemie $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*0333573 $a certifikované metodiky $2 czenas
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0386375 $a Mikyška, Alexandr $4 aut
    810
    2-
    $7 kl_us_auth*0386379 $a Výzkumný ústav pivovarský a sladařský $t Certifikovaná metodika
    830
    -0
    $7 kl_us_auth*0269186 $a Metodika pro praxi (Chmelařský institut)
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.