Počet záznamů: 1
Hodnocení obsahu hořkých látek v českých chmelech z ročníkové sklizně
SYS 1197008 LBL 01916nam^a2200529^i^4500 003 CZ-KlSVK 005 20220208180703.1 007 ta 008 180815t20172017xr^ab^^f-f^^^-000-0-cze-d 015 $a cnb003020459 020 $a 978-80-86836-15-7 $q (Petr Svoboda ; $q brožováno) 035 $a (OCoLC)1056248887 040 $a ABA001 $b cze $d KLG001 $e rda 041 0-
$a cze $b cze $b eng 072 -7
$a 633 $x Rostlinná výroba $2 Konspekt $9 24 080 $a 633.791 $2 MRF 080 $a [631.57+637]-021.465 $2 MRF 080 $a 663/664:54 $2 MRF 080 $a (083.744) $2 MRF 100 1-
$7 kl_us_auth*0269185 $a Krofta, Karel, $d 1950- $4 aut 245 10
$a Hodnocení obsahu hořkých látek v českých chmelech z ročníkové sklizně / $c Karel Krofta, Alexandr Mikyška 264 -1
$a [Žatec] : $b Chmelařský institut s.r.o. ; $a [Praha] : $b Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s., $c [2017] 264 -4
$c ©2017 300 $a 24 stran : $b barevné ilustrace, mapy ; $c 22 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 490 1-
$a Metodika 490 1-
$a Certifikovaná metodika 504 $a Obsahuje bibliografie 546 $a České a anglické resumé 550 $a Vydavatel: Petr Svoboda 650 07
$7 kl_us_auth*h0006074 $a chmel $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*h0006074 $a chmel $x alfa kyseliny $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*0205234 $a kvalita zemědělských produktů $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*h0002397 $a potravinářská chemie $2 czenas 655 -7
$7 kl_us_auth*0333573 $a certifikované metodiky $2 czenas 700 1-
$7 kl_us_auth*0386375 $a Mikyška, Alexandr $4 aut 810 2-
$7 kl_us_auth*0386379 $a Výzkumný ústav pivovarský a sladařský $t Certifikovaná metodika 830 -0
$7 kl_us_auth*0269186 $a Metodika pro praxi (Chmelařský institut) 910 $a KLG001
Počet záznamů: 1