Počet záznamů: 1
Jídlo pro radost
SYS 1336275 LBL 00899nam^a2200265^i^4500 003 CZ-KlSVK 005 20230830051431.8 007 ta 008 210604s2021^^^^xr^abh^e------000-0-cze-d 015 $a cnb003326769 020 $a 978-80-266-1629-0 $q (vázáno) : $c Kč 399.00 035 $a (OCoLC)1263280118 040 $a BOA001 $b cze $d KLG001 $e rda 072 -7
$a 39 $x Kulturní antropologie. Etnologie. Etnografie $9 1 $2 Konspekt 080 $a 612.39 $2 MRF 080 $a 641/642 $2 MRF 080 $a 641/642 $2 MRF 080 $a 392.81 $2 MRF 080 $a 613.2 $2 MRF 080 $a 338.439 $2 MRF 080 $a 63 $2 MRF 080 $a 636 $2 MRF 080 $a 502.131.1 $2 MRF 080 $a (048.8) $2 MRF 100 1-
$7 kl_us_auth*p0111710 $a Ferrarová, Eva, $d 1953- $4 aut 245 10
$a Jídlo pro radost : $b proč jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme / $c Eva Ferrarová 250 $a 1. vydání 264 -1
$a V Brně : $b Edika, $c 2021 300 $a 238 stran : $b barevné ilustrace, mapy, faksimile ; $c 24 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 336 $a statický obraz $b sti $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 504 $a Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy 650 07
$7 kl_us_auth*h0005762 $a stravování $x sociální aspekty $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*0253904 $a výživa člověka $x sociální aspekty $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*0217481 $a jídlo $x sociální aspekty $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*0217481 $a jídlo $x kulturní aspekty $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*h0001742 $a gastronomie $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*h0002031 $a potraviny $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*0371799 $a stravovací zvyky $x kulturní aspekty $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*h0001113 $a racionální výživa $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*0337710 $a zásobování potravinami $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*h0001751 $a zemědělství $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*h0001288 $a živočišná výroba $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*h0002174 $a udržitelný rozvoj $2 czenas 655 -7
$7 kl_us_auth*u0003045 $a monografie $2 czenas 910 $a KLG001
Počet záznamů: 1