Počet záznamů: 1  

Sušení a hydrotermická úprava dřeva

  1. SYS1344159
    LBL
      
    01997nam^a2200529^i^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20220208183725.0
    007
      
    ta
    008
      
    181019s2018----xr^a^^^e-p^^^-000-0-cze-d
    015
      
    $a cnb003046735
    020
      
    $a 978-80-213-2892-1 $q (brožováno) : $c Kč 200.00
    035
      
    $a (OCoLC)1089704690
    040
      
    $a BOA001 $b cze $d KLG001 $e rda
    072
    -7
    $a 674 $x Dřevo. Dřevařský průmysl $2 Konspekt $9 19
    072
    -7
    $a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $2 Konspekt $9 22
    080
      
    $a 674.047 $2 MRF
    080
      
    $a 674.02 $2 MRF
    080
      
    $a (075.8) $2 MRF
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*0414439 $a Klement, Ivan $4 aut
    245
    10
    $a Sušení a hydrotermická úprava dřeva / $c Ivan Klement, Miloš Pánek
    250
      
    $a Vydání první
    264
    -1
    $a V Praze : $b Česká zemědělská univerzita, $c 2018
    300
      
    $a 110 stran : $b ilustrace (některé barevné) ; $c 30 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Název z obálky
    500
      
    $a Nad názvem: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta lesnická a dřevařská
    500
      
    $a 110 výtisků
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    521
    8-
    $a Určeno pro posluchače FLD
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0414497 $a sušení dřeva $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0004560 $a zpracování dřeva $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*u0003022 $a učebnice vysokých škol $2 czenas
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0371486 $a Pánek, Miloš $4 aut
    710
    2-
    $7 kl_us_auth*0253676 $a Česká zemědělská univerzita v Praze. $b Lesnická a dřevařská fakulta $4 pbl
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.