Počet záznamů: 1  

Cocktaily a jejich příprava

  1. SYS1448022
    LBL
      
    00000cam^a22^^^^^^a^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20230930115329.6
    008
      
    980512s1958^^^^xr^^^^^^^^^^^^000^0^cze
    015
      
    $a cnb000445120
    020
      
    $q (Brož.)
    035
      
    $a (nkpdnnt)uzp000177602
    040
      
    $a ABA001 $b cze $c KLG001 $d ABA001 $d ABA009
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 641.87 $2 MRF
    080
      
    $a 641.87:663.8 $2 MRF
    100
    1-
    $a Prokop, Jan $4 aut
    245
    10
    $a Cocktaily a jejich příprava : $b Určeno zaměstnancům podniků pohostinství, zejména cizineckých hotelů / $c [Autor:] Jan Prokop
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b SNTL, $c 1958 $f (Mír 3)
    300
      
    $a 100, [2] s. ; $c
    500
      
    $a 12200 výt.
    500
      
    $a Vyd. min. vnitř. obchodu
    500
      
    $a Přehl. lit.
    500
      
    $a S il. a fot. v textu
    500
      
    $a DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    520
      
    $a Kniha podává návod pro přípravu míchaných nápojů, a to v podnicích pohostinství, zejména v cizineckých hotelích. Seznamuje s technologií míchání i potřebnými surovinami.
    650
    07
    $a alkoholické nápoje $7 kl_us_auth*h0009383 $2 agroterm
    650
    07
    $a míšené nápoje $7 kl_us_auth*h0006013 $2 agroterm
    650
    07
    $a kuchařské recepty $7 kl_us_auth*0410198 $2 agroterm
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 kl_us_auth*u0002511 $2 czenas
    710
    1-
    $a Československo. $b Ministerstvo vnitřního obchodu $7 unknown*olak2003164531
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:18437770-7557-11e9-b253-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument $w sdnnt.nkp.cz:8813bf461489f9a1886b1d2ca4f44b9e
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.