Počet záznamů: 1
Fysiologie chuti
Autor Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 (Autor) Název Fysiologie chuti. I. díl / Brillat-Savarin ; z francouzského přeložila Rafaela Zachystalová ; s předmluvou od Charlesa Monseleta Další autor Zachystalová, Rafaela, 1879- (Překladatel) Monselet, Charles, 1825-1888 (Autor úvodu atd.) Nakl.údaje V Praze : J. Otto, 1929 Fyz.popis 260 s. ; 8° Edice Ottova světová knihovna ; [čís.] 1833-1842 Edice/záhl. Ottova světová knihovna Poznámky DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Předmět.hesla fyziologie - chuti * chuť Anotace Vrcholné dílo francouzského právníka a politika, známého především díky zálibě v dobrém jídle a pití, obsahuje řadu podnětných úvah a postřehů o gastronomii a gurmánství. Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1