Počet záznamů: 1  

Hygiena a technologie mléčných výrobků

  1. Autor Lukášová, Jindra, 1936-2004 (Autor)
    NázevHygiena a technologie mléčných výrobků / Jindra Lukášová a kolektiv
    Další korp. Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie mléka
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajeBrno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2001
    Fyz.popis180 s. : il. ; 29 cm
    ISBN80-7305-415-9
    Poznámky180 výt.. Nad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav hygieny a technologie mléka. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla hygiena potravin * mléčné výrobky * mlékařství * 7 food hygiene * 7 dairy products * 7 dairying
    Forma, žánr učebnice vysokých škol * 7 textbooks (higher)
    Konspekt637 - Živočišné produkty * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT614.31 * 637.1/.3 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.