Počet záznamů: 1  

Kapitoly o francouzském mlékařství

  1. SYS1499471
    LBL
      
    00000nam^a22^^^^^^i^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20231004143442.8
    008
      
    060102s1923^^^^xr^||||e|||||||||^||cze||
    015
      
    $a cnb000895710
    035
      
    $a (nkpdnnt)kpw0116235
    040
      
    $a PNA001 $b cze $e rda
    043
      
    $a e-fr---
    080
      
    $a 637.1/.3 $2 MRF
    080
      
    $a 63 $2 MRF
    080
      
    $a 377 $2 MRF
    080
      
    $a (44) $2 MRF
    080
      
    $a (048.8) $2 MRF
    100
    1-
    $a Prokš, Josef, $d 1892-1974 $7 kl_us_auth*p0028908 $4 aut $4 aui
    245
    10
    $a Kapitoly o francouzském mlékařství : $b (zkušenosti ze studijní cesty) / $c napsal Josef Prokš
    264
    -1
    $a Praha : $b nákladem ministerstva zemědělství, $c 1923
    300
      
    $a 84, [1] s. : $b il. ; $c
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    490
    1-
    $a Časové spisky ministerstva zemědělství ; $v číslo 24
    500
      
    $a Obsahuje bibliografii
    500
      
    $a S předmluvou autora
    500
      
    $a DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    501
      
    $a Přívazek k: Zákys, záslad a siláž / Václav Pech
    650
    07
    $a mlékařství $7 kl_us_auth*h0005820 $2 czenas
    650
    07
    $a zemědělství $7 kl_us_auth*h0001751 $2 czenas
    650
    07
    $a odborné školství $7 kl_us_auth*0321242 $2 czenas
    651
    -7
    $a Francie $7 kl_us_auth*g0001682 $2 czenas
    655
    -7
    $a monografie $7 kl_us_auth*u0003045 $2 czenas
    830
    -0
    $a Časové spisky ministerstva zemědělství
    856
    41
    $u https://kramerius.uzei.cz/search/i.jsp?pid=uuid:bcc43008-b02f-429e-982b-7eee1edaf5fc $3 DNNT $x DNNTP $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.